Pełen sukces:-)
oraz
Sukces uczciliśmy wystawnym obiadem:
- Kaczka w buraczkach (filet z kaczki duszony w niskiej temperaturze, podany z buraczkami w Żubrówce i kopytkami)
- Gęś z jabłkami (udko z gęsi pieczone w niskiej temperaturze, podane z jabłkami duszonymi w miodzie pitnym, modrą kapustą i kopytkami)
- Dorsz curry (polędwica z dorsza duszona w niskiej temperaturze, podana z curry z ciecierzycy, marynowanymi buraczkami i młodymi ziemniakami gotowanymi w mleku kokosowym)
- Polędwiczka z sosem serowym (polędwiczka wieprzowa pieczona w niskiej temperaturze, podana z sosem z sera cheddar, duszonymi pieczarkami i kopytkami ziemniaczanymi z nadzieniem truflowym)
- lody (3 gałki lodów o smaku kminku, piwa Bernarda i śliwowicy)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz