poniedziałek, 24 lipca 2017

Absolwent


Pełen sukces:-)

oraz


Sukces uczciliśmy wystawnym obiadem:

  • Kaczka w buraczkach (filet z kaczki duszony w niskiej temperaturze, podany z buraczkami w Żubrówce i kopytkami)
  • Gęś z jabłkami (udko z gęsi pieczone w niskiej temperaturze, podane z jabłkami duszonymi w miodzie pitnym, modrą kapustą i kopytkami)
  • Dorsz curry (polędwica z dorsza duszona w niskiej temperaturze, podana z curry z ciecierzycy, marynowanymi buraczkami i młodymi ziemniakami gotowanymi w mleku kokosowym)
  • Polędwiczka z sosem serowym (polędwiczka wieprzowa pieczona w niskiej temperaturze, podana z sosem z sera cheddar, duszonymi pieczarkami i kopytkami ziemniaczanymi z nadzieniem truflowym)
  • lody (3 gałki lodów o smaku kminku, piwa Bernarda i śliwowicy)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz